Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας απολαμβάνοντας τα οφέλη της ποιοτικής και συστηματικής άσκησης και ανακαλύψτε την εσωτερική δύναμη, την ισορροπία και την αρμονία της ανθρώπινης φύσης.

(+30)6972308742 Αγίου Βασιλείου 38, Χερσόνησος Δευτέρα - Σάββατο 8.30 - 10.00

Ακολουθήστε Μας

γυμναστήριο pilates

Bungee Fitness

Bungee Fitness

Bungee Fitness

Το Bungee Fitness συνδυάζει τη γυμναστική, το χορό και την αερόβια άσκηση υψηλής έντασης με έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο συμβάλλοντας θετικά στην σωματική αλλά και ψυχική υγεία.  Χρησιμοποιούμε τα λάστιχα του bungee jumping και ζώνες αναρρίχησης κρεμασμένοι από το ταβάνι, σε ένα ιδιαίτερο μάθημα που γίνεται σε διάφορες κατευθύνσεις ακόμα και κάθετα στο τοίχο. Με τη στήριξη που έχουμε από το λάστιχο του bungee μερικές δύσκολες ασκήσεις εκτελούνται με ευκολία και ασφάλεια, γυμνάζοντας το σώμα με έναν διαφορετικό τρόπο. Μπορούμε να πηδήξουμε πιο ψηλά απ’ ότι συνήθως να πάρουμε φόρα και να κάνουμε βουτιά προς το έδαφος με ασφάλεια ακόμα και να κρεμόμαστε λίγα εκατοστά πάνω από το έδαφος όπως στο mission impossible.

Μυϊκή ενδυνάμωση

Eλευθερία στη κίνηση

Διάταση των μυών

Αερόβια άσκηση υψηλής έντασης

Ευεξία, αποσυμπίεση και αυτοπεποίθηση

Sed fringilla mauris sit amet nibh.

Μαθηματα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Βαρδης Ασκοξυλακης V.A FITNESS HOME

ΒΑΡΔΗΣ ΑΣΚΟΞΥΛΑΚΗΣ

Πτυχιούχος τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού Σερρών 2005 του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ΔΠΘ άσκηση και ποιότητα ζωής. Υποψήφιος διδάκτορας στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα προληπτικής ιατρικής.

  • 38
  • 152 lbs
  • 11' 1``