Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας απολαμβάνοντας τα οφέλη της ποιοτικής και συστηματικής άσκησης και ανακαλύψτε την εσωτερική δύναμη, την ισορροπία και την αρμονία της ανθρώπινης φύσης.

(+30)6972308742 Αγίου Βασιλείου 38, Χερσόνησος Δευτέρα - Σάββατο 8.30 - 10.00

Ακολουθήστε Μας

γυμναστήριο pilates

Yoga

yoga

Yoga

Η Γιόγκα είναι μια από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος. Οι ρίζες της προέρχονται από την Ανατολή και ειδικότερα από την Ινδία. Είναι ένα ολιστικό σύστημα προσέγγισης της ανθρώπινης ύπαρξης και ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από ασκήσεις και τεχνικές και περιγράφεται ως η ένωση της ατομικής συνείδησης-πνεύματος με τη συμπαντική συνείδηση-πνεύμα. Η Γιόγκα έχει γίνει αποδεκτή και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Δύση, λόγω ωφελειών της στον άνθρωπο και συνεπώς στην κοινωνία γενικότερα. Και είναι τόσα πολλά!

Βελτιώνει την εικόνα του σώματος

Βελτίωση του συντονισμού, του χρόνου αντίδρασης και της λειτουργία της μνήμης.

Προλαμβάνει την κατάθλιψη και καταπολεμά το άγχος

Αναπτύσσει ενσυνειδητότητα

Βελτιώνει την ευλυγισία και ισορροπία του σώματος

Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ

Ευα Καρακουδη V.A. FITNESS HOME

ΕΥΑ ΚΑΡΑΚΟΥΔΗ

Πιστοποιημένη yoga instructor και μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού προσόντων Yoga Alliance (RYS-200). Ξεκίνησε συστηματικά την πρακτική της σε καθημερινή βάση στην παραδοσιακή  μέθοδο της ashtanga yoga το 2013. Το 2016 ξεκίνησε να διδάσκει “vinyasa yoga” και “ashtanga vinyasa yoga” σε ομαδικά τμήματα αλλά και ως personal trainer. Η διδασκαλία της είναι βασισμένη στην επιστήμη της yoga ως ένα ολιστικό μονοπάτι προς την εσωτερική γαλήνη και αρμονία σε σχέση με την καθημερινότητα της ζωής.

 • 38
 • 152 lbs
 • 11' 1``

Event Hours(2)

 • Τριτη

  00.00 - 00.00

  Βαρδής Ασκοξυλάκης

 • Πεμπτη

  20.10 - 21.10

  Εύα Καρακούδη