Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας απολαμβάνοντας τα οφέλη της ποιοτικής και συστηματικής άσκησης και ανακαλύψτε την εσωτερική δύναμη, την ισορροπία και την αρμονία της ανθρώπινης φύσης.

(+30)6972308742 Αγίου Βασιλείου 38, Χερσόνησος Δευτέρα - Σάββατο 8.30 - 10.00

Ακολουθήστε Μας

Image Alt

SUP PILATES SUMMER

SUP PILATES SUMMER

Η Ελλάδα, ο ήλιος και η θάλασσα, δε θα μπορούσαν να είναι κάτι διαφορετικό, απο τον καλύτερο συνδυασμό για να κάνει κάποιος Sup και Sup PILATES. Ο καιρός, τους περισσότερους μήνες είναι ζεστός, με ήρεμα νερά και χωρίς δυνατούς ανέμους. Στην ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ έχουμε το πλεονέκτημα να βρισκόμαστε σε σημεία που η πρόσβαση στη θάλασσα είναι εύκολη και άμεση. 

Γυμνάζονται σχεδόν όλες οι μυικές ομάδες του σώματος, προσπαθώντας να συνεργαστούν για να ισορροπήσει το σώμα πάνω στη σανίδα. Ετσι βελτιώνουμε την καρδιακή λειτουργία, τις επιδόσεις μας, την αναπνοή μας και ενδυναμώνουμε το σώμα. Η κίνηση της θάλασσας, οι ασκήσεις PILATES και η όρθια κωπηλασία μας ενεργοποιούν, χαρίζοντας ευεξία. 

Τα μαθήματα PILATES πάνω σε σανίδα SUP, είναι εστιασμένα στις αναπνοές, τη σταθερότητα, την ισορροπία και την κίνηση μέσα από μια ποικιλία ασκήσεων.

Οι ασκήσεις PILATES επιμηκύνουν το σώμα, αυξάνουν την ευλυγισία, βελτιώνουν τη δύναμη του σώματος προλαμβάνοντας τραυματισμούς. Οι μύες του κορμού λειτουργούν ως σταθεροποιητές όλου του σώματος και αυτό σας κρατάει σφιγμένους κατά τη διάρκεια του μαθήματος και σας κάνει να νοιώθετε όλο το σώμα σας σε εγρήγορση. Αυτό συμβαίνει γιατί το νερό της θάλασσας προκαλεί την κίνηση στη σανίδα η οποία πρέπει να ισορροπήσει για να ολοκληρώσετε τις ασκήσεις. Είναι μια ήπια μορφή άσκησης με πολλές παραλλαγές και διαφορετικό ρυθμό έντασης. Όλοι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη του PILATES
μαθηματα

προπονητες

Βαρδης Ασκοξυλακης V.A FITNESS HOME

ΒΑΡΔΗΣ ΑΣΚΟΞΥΛΑΚΗΣ

Πτυχιούχος τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού Σερρών 2005 του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ΔΠΘ άσκηση και ποιότητα ζωής. Υποψήφιος διδάκτορας στο πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα προληπτικής ιατρικής.

  • 38
  • 152 lbs
  • 11' 1``